söndag 10 maj 2015

10mila 2015

Hur svårt kan det vara, att springa Herrkavlen i 10mila med ett damlag? Visst det är lite längre än vanligt för damerna men de är inget extremt, det klarar väl LiTHe Vilses tjejer lätt?

Men det stora problemet visade sig inte vara längden, nej det stora problemet är damkaveln. Att damkaveln ligger så tätt inpå herrstarten gör allt mycket mer komplicerat. Löpare som på förhand var gjutna på långsträckorna kan snabbt förvandlas till olöpbara.

Under loppet av någon timme hade Vilse varken långa natten löpare eller sista sträcks löpare. De två längsta sträckorna, jävla oflyt... Arenan finkammades på tänkbara löpare och efter mycket letande kunde vi till slut fylla alla 10 sträckor. Löparna blev:

  1. Elin Svensson
  2. Annika Ridell, (IF Thor)
  3. Kajsa Hammarström
  4. Maria Olsson
  5. Nicole Scalet
  6. Sara Nordvall Forsberg
  7. Jill Johansson
  8. Karin Gustafsson
  9. Stina Anderjon
  10. Julia Modig Tjärnström

Ganska stor omkastningar från originalet (se tidigare inlägg) men runt kom vi, utan att äventyra någons skador allt för mycket, utan att ta in herrar i laget, utan att stämpla fel! Något som verkar vakade svårt för damlagen. Av de 5 rena damlagen som starta så blev 2 st felstämplade. Så Vilse kom 3'a i inofficiella damklassen! Efter GMOK 4a och NTNUI 6 vilka var rena damlag.


Grymt bra jobbat tjejer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar