torsdag 31 juli 2014

Styret kommer LiTHe Vilse Del 4

Del 4 Lisa Andersson

Lisa strålande glad med sina medaljer
Bloggredaktionens resa fortsätter i världen och landar i Skåne, Kristianstad, O-ringen. Där träffar vi många från nya styret bland annat Lisa Andersson, den sörmländske katten. Smeker du henne medhårs och spinner hon så fint men passa dig för att reta henne då fräser hon som aldrig förr.

I skogen är Lisa ingen motionär nej elit är det som gäller här. Det vittnar om inte annat att hon under O-ringen hittas i ”D21 Elit”. Även om hon enligt egen utsago mest satsar på att inte komma sist. Även på Lisas så som ordförande Martins meritlista hittar vi några rykande färska VM-medaljer i orienteringsskytte. Fast själv rankar hon sin andraplats på andra etappen av O-ringen 2004 i D12 högre. Endast slagen av omöjlige Tove Alexandersson.

Fast helt övermänsklig var Tove inte på den tiden. Första etappen O-ringen 2004 var Tove distanserad med över 7 minuter medans Lisa bara var 6 minuter efter. Så att ha slagit Tove Alexandersson ryms på Lisas meritlista. För den nyfikne så radade Tove sen upp etappsegrar och tog totalen men med en svajig start på veckan.

I vilse styret är Lisa träningsansvarig tillsammans med sin klubbkompis från Ärla IF Karl Walheim (se Styret kommer LiTHe Vilse del 1). Hennes största mål med styrelseåret är att kunna genomför många bra träningar i riktig skog. Från O-ringen veckan tar hon med sig riktig sadistbanläggning med 12 km grönområde. Långpassen i Malmslätt är redan inbokade. I övrigt var Lisa rätt nöjd med sin O-ringenvecka förutom att hon tyckte den var lite kallt.

Bloggredaktionen far vidare i landet, man vet aldrig var det dyker upp här näst. Och kom ihåg klappa katter medhårs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar