måndag 26 augusti 2013

En fantastisk höst på ingång!

Hej kära läsare!

Jag hoppas att just Du har haft en underbar sommar fylld med orientering och andra roliga aktiviteter.

För en del av oss har höstterminen redan startat, för er andra väntar ytterligare några sköna dagar av sommarlov innan skolan kommer igång på allvar. I takt med att hösten börjar visa sitt lite kyligare ansikte ska kurser startas, omtentor skrivas men framförallt så väntar höst fylld av träningar, fester och äventyr i sann Vilsetradition.

 I skrivandets stund har LiThe Vilses nya styrelse precis avslutat sitt första möte som ägde rum hemma hos Ordförande Anna Algotsson. Datum för fester har ristats in i kalendern, träningsschemat har diskuterats och ansvarsområden har utsetts.


Nytt för i år är bland annat att Vilse numera äger ett förråd där typiskt material för orientering kommer finnas. Ansvarig för detta område är den välkände festansvarige Tobias Beckius.

Aktiviteter som ligger närmast i kalendern som du kan boka in är:

4/9 - Kalasmottagningen, där kommer LiThe Vilse som vanligt vara representerade. Kom förbi och hälsa!

11/9 - Sprint KM, vem vinner det första mästerskapet för hösten? Mer info finns på hemsidan inom kort!

11/9 - Upptakt för LiThe Vilse och LiThe Syra. Vilka är vi i styrelsen? När kan du börja springa intervaller inomhus? Är det sant att Rockgympan ska döpas om till Popgympan? Få svaren alla frågor som du har..eller ät en macka och mingla runt lite. Mer info på hemsidan inom kort.


Jag hoppas att du ser fram emot en höst fylld med fester och träningar lika mycket som vi gör!

Ses snart!

Herr Sekreterare


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar