onsdag 15 januari 2014

Nytt år, Orsa och Vilsegalan!

Hej där!

Vi i styret hoppas att ni alla har haft ett härligt jullov. 2014 börjar sakta men säkert att rulla igång. I måndags började en helt vanlig träningsvecka a la Vilse i form av inomhusintervaller. Ikväll kommer styret att ha årets första styrelsemöte där vi bland annat ska diskutera Orsalägret och Vilsegalan.

Nästa torsdag drar ett stort gäng från Lithe Vilse upp till Orsa för några dagars skidåkning, bastubad och kanske en o annan öl i toppstugan. Det finns platser till salu om du lite härligt spontant skulle få för dig att du också vill åka med på detta underbara vinterläger. Hör av dig till någon av träningsansvariga så kan de hjälpa dig att komma i kontakt med personen som vill sälja sin lägerplats.

Lördagen den 15/2 är det dags för Vilsegalan, festen där Du bör klä på dig dina finaste kläder, vaska drinkar i baren och ta en alldeles för dyr taxi hem. Förhoppningsvis får du med dig något fint pris från galan i famnen också. In och anmäl dig på hemsidan, där du även hittar all information om träningar/händelser framöver.

Ha det så bra!

Mvh

Styret


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar