tisdag 17 juni 2014

Styret kommer LiTHe Vilse Del 2

Del 2 Julia Modig Tjärnström

Julia och tvillingsyster Hanna. Julia till vänster, tror vi...

Julia Modig Tjärnström är lokalbefolkningen i styret 14/15. Uppvuxen i Östergötlands hjärta Linköping. Orienteringen hittade hon till först i de sista ungdomsåren. Trots den sena starten så är hennes största merit en etappseger i Oringen i D18 lång. Men än idag är den har den en bitter eftersmak efter en gubbe i klubbens citat. ”Att komma sista i Elit är fortfarande bättre än att vinna lång.” Bland de sista i elit kom den dagen Julias tvillingsyster Hanna. Detta grämer sig fortfarande julia över 4 år senare. Som ni alla säkert förstår är tvillingsystern Hanna Julias största motståndare men även bästa kompis i vått och torrt.

I styret 14/15 så sitter Julia som kassör. En post som hon tror kommer passa sig eftersom hon tycker ekonomi är spännande och själv läser till civilekonom. När bloggredaktionen möter Julia är hon i full fart med att studera skatteplanering på Jukola-färjans tax free. Något hon tror kommer löna sig när det kommer till inköpen inför vilse-festerna.

Med ekonomin i Julias händer kan vi alltså hoppas på att 0% av våra avgifter går till andra och minst 40% går till verksam substans.


Nu börjar styrets uppladdning inför Oringen. Med en dryg månad kvar finns det fortfarande tid att slipa på formen. Men det alla undrar är blev det några Jukola snackisar? Vilka flyttar in i OL-korridorerna? Bloggen tar tacksamt emot tips!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar