tisdag 15 juli 2014

Styret kommer LiTHe Vilse Del 3

Del 3 Martin Jansson

Martin intresserar sig för tysk ingenjörskonst med sekreterare Robert på sin högra sida. 

Martin Jansson kommer från skogarna i norra Uppland. Han är styret 14/15 mest välhängda man, när det gäller mästerskaps-medaljer. Tyvärr inte inom vanlig orientering utan i orienteringsskytte. Det gäller att välja sport med omsorg. I orienteringsskytte har Martin både har flera svenska och internationella mästerskapsmedaljer.

Martins post i styret är ordförande. Som ordförande har Martin två led ord: Kvalitet och gemenskap. Med dessa ledord vill han öka kvaliteten på vekoträningarna och höst, vår och vintercuper. Samtidigt som han vill öka sammanhållningen framför allt på läger och fester. En vision Martin har är att Vilse får en större representation på Nordiska student mästerskapen, som i år går i studentorienteringens mecka Trondheim. En busslast minst!

Den här sommaren förbereder sig Martin på sitt ordförandeskap i Vilsestyret genom en resa till Tyskland där han officiellt deltar i VM-orienteringsskytte. Men det riktiga skälet är egentligen att analysera landets långa tradition av starkt ledarskap, något han vill införa i styret. Analysen gav tydliga resultat mustasch och uniform ger auktoritet. Vi får se hur han utnyttjar detta i höst.

Bloggredaktionen laddar vidare mot O-ringen, världens största orienteringsfest. Och kom ihåg på O-ringen har man 6 etapper att lyckas på!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar