måndag 11 augusti 2014

Styret kommer LiTHe Vilse Del 5

Del 5 Robert Pettersson


Bloggserien har nu kommit till Robert Pettersson, mannen med många strängar på sin lyra. I styret är han sekreterare och därmed bloggansvarig. Robert är född i norduppland och redan i unga dar fightades han med ordförande Jansson i skidspåren. Så småningom hittade även Robert ut i skogen då storebror Thomas lyckades lura med honom på en orienteringsträning med IF Thor.

Robert älskar att vinna och försöker göra det i så många idrotter som möjligt. Förutom orientering och längdskidor har Robert tävlat i flera olika danser, luftgevärsskytte, skidskytte, MTB-orientering, skidorientering, fotboll, löpning och självklart orienteringsskytte. Den idrott där Robert har sina främsta framgångar är orienteringsskytte, där han precis som ordförande Jansson och träningsansvarig Andersson deltog på VM i Tyskland.

Robert gillar att plugga, helst matte. När han pluggat klart så brukar han göra lite mera mattetal, men det är mest för nöjes skull. Som den maskinare han är så gillar han även att svetsa, mecka bilar, skriva MATLAB-kod och dricka öl. Roberts favoritdryck är vatten (eftersom det används när man framställer öl).

Som sekreterare i Vilse vill Robert leverera korta men väl så utförliga protokoll och se till att Vilse blir lika livligt på nätet som på skytte-c.

Under sommaren förbereder sig Robert på sin sekreterarpost genom att studera gamla skrifter. Detta för att kunna göra riktigt långsiktigt hållbara protokoll och skrivelser. Med Robert bakom pennan kommer det bergis bli stenkoll.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar