lördag 16 augusti 2014

Styret kommer LiTHe Vilse del 6

Del 6 Jill JohanssonJill Johansson är den alltid lika glada norrlänningen från Sundsvall. I Jills liv har det inte alltid varit självklart att orientering var det givna valet. Sin gymnasietid spenderade hon i Åre på skidgymnasium och slutade nästan helt orientera ett tag. Nu när hon kommit på bättre tankar och flyttat till Linköping är OL-karriären återupptagen. Det är just i kombinationen skidor och orientering Jill har tagit sina största idrottsliga meriter, ett silver på USM i skidorientering har hon lyckats knipa.


I styret sitter Jill som festansvarig. En post där hon vill med resten av styret-gänget ordna ett grymt vilse år och där fixa de roligaste (och stökigaste) festerna. För att ladda inför ett festår med vilse har Jill vilat sig från festerna i sommar för att bli extra taggad inför året. Hon har däremot gjort grundliga tester av vin. För att Vilses sittningar ska hålla toppklass. Jills slutsats av testerna är att vin som klassas som ”ungdomliga och fruktiga” är det som är lättdruckna.

Just nu befinner sig Jill på förfest inför terminsstarten i Alanya, Turkiet. Några kommentarer från resan har inte bloggredaktionen kommit över. Den som vill ha detaljer från den resan kanske ska komma på Vilses inofficiella kräftskiva som planeras den 2 september mellan OL1 och OL3. Där Jill högst troligt kommer medverka. 

Nu är har bloggserien "Styret kommer LiTHe Vilse" kommit fram till sitt slut och snart finns hela styret på plats i Linköping för att påbörja ett nytt fantastiskt vilse år.

Träna hårt tills våra vägval möts igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar