torsdag 7 februari 2013

Inför Vilsegalan 2013

Såhär i galatider är det snart inte längre modeskapare, idrottare i allmänhet och skådespelare som ska stå i fokus. Det är dags för Vilsare att kliva ut från Rydsskogens dunkla mörker in i rampljuset! Vilsegalan 2013 närmar sig med stormsteg, och på lördag den 9:e februari går för andra året i rad den glammigaste galan Linköpings studentliv av stapeln.

Förra året var det premiär för Vilsegalan, då den hölls på [hg] i en fullsatt festlokal. Pris delades ut till bland annat årets manliga och kvinnliga idrottare, årets prestation, årets idrottare med funktionshinder och årets nykomling. Dessa kategorier är inte skrivna i sten, utan nya kategorier kan tillkomma och gamla kan falla bort. Hur vet man vilka kategorier som gäller i år? Det är bara fantasin som sätter gränser, och nomineringarna har analyserats av galakommittén. Kanske är 2013 året då Årets OL-korridor utses eller Årets Bom i Vallaskogen prisas.

Är du en av de 82 Vilsare som är anmäld till lördagens gala på NH kan du skatta dig lycklig - du får då första parkett till den ärofyllda prisutdelningen samt får uppleva underhållning i högsta klass. Är du inte anmäld får du lägga i fjäskväxeln för att få denna historiska kväll återberättad för dig. Kanske finns referat här på Vilse-bloggen efteråt. Kanske inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar