torsdag 28 februari 2013

Vilsegalan 2013 - alla vinnare!

Alla ni som missade årets Vilsegala - misströsta inte! Som plåster på såren presenteras alla vinnare nedan, framtagna av Galakommittén.

Årets sol 

Maria Ohlsson. Som en värmande sol är denna personen alltid trevlig och gla', bjuder på fika natt som da'. Med en otroligt sprallig och fin personlighet blir man alltid glad när man ses. Omtänksam i allra högsta grad då i dennes fall man alltid tänker mer på alla andra än sig själv. Lever livet med en klackspark och ser det från den positiva synvinkeln. Att denne också springer just för klubben SOL gör det ju ännu mer passande! 
Maria Ohlsson.
Foto: Peter Holgersson.Årets förrädare
Lukas Gustavsson. Efter en jämn semifinal i Campushallens turnering blev det 0-0 och matchen är tvungen att avgöras på straffar. Denna person gör det enda målet på straffarna och det för fel lag - Vilse är utslaget.
Lukas Gustavsson.
Foto: Sofia Gustavsson.
Årets idrottare med funktionshinder
Emil Kalered. Samtidigt som 50 st studenter från LiTHe Vilse begav sig till Orsa för skidläger bestämde sig Emil för att han minsann skulle träna skidor, ensam hemma i Linköping. Planen var att genomföra 100 varv på 2,5 km slingan i Olstorp under fredag-söndag och därmed avverka 25 mil längdskidor på tre dagar. Ingen normalt frisk människa skulle få för sig något sådant. Men Emil avverkade de 100 varven utan en min. Det är inte helt "friskt".
Emil Kalered.
Foto: Peter Holgersson.

Årets prestation
Joel Käll-KarlssonJul-öl-OL har senaste åren blivit lika mycket av en tradition som både För-öl-OL och LiTHe Vilses prestigefyllda öl-OL. Årets upplaga hade lika många åskådare som deltagare, och antalet klasser för den delen. Förutom de vanliga klasserna; JULÖL och Glögg fanns det i år (i fjol) även ULTRA-klass, ULTRA-MUMMA-klass och MUMMA-klass. Årets prestation går till Joel Käll-Karlsson som lyckades med bedriften att vinna ULTRA-klassen med överlägsen marginal och därmed sänka 10 starköl och samtidigt ta sig runt 11 OL-slingor. Allt detta på en tid runt 60 minuter, en oerhörd bedrift som verkligen borde belönas med utmärkelsen årets prestation.
Joel Käll-Karlsson.
Foto: Peter Holgersson.Årets soffliggare
Tobias BeckiusTroligtvis är denne mans största vinstchans i denna kategori, då soffan är hans favoritplats i OL3. Det finns dagar då denna man inte lämnar soffan, själv påstår han att det är för han sitter där och skriver träningsprogram, men vi vet nog att det är för han gillar TV:n. Träningsprogrammet då, jo det följde han en vecka, numer återfinns han i soffan. Ja jo, på vilodagarna följer han ju faktiskt sitt träningsprogram. Som Beckius själv brukar säga: Jag är i form, Rund är en form. 
Tobias Beckius.
Foto: LiTHe Vilse.


Årets nykomling
Gäddan #2. Gäddan 2. Den första kom, den sågs och den segrade. Gav vissa minnen för livet, andra men för livet. När den första dog en enligt vissa för tidig död ersattes den av en något bättre, något vassare version. Denna nykomling har förgyllt det gångma årets fester och detta är tyvärr den första gången ett pris kan delas ut postumt i Vilsegalans långa historia. Gäddan 2, may you rest in peace.
Gäddan #2.
Foto: Sofia Gustavsson.Årets kvinnliga idrottare
Alva Olsson. Gjorde under året landslagsdebut vilken resulterade i en 11:e plats på långdistansen på student-VM. Därtill finfina placeringar i Sverige med bland annat en 5:e plats på ultralång-SM och en 8:e plats på Natt-SM gör denna tjej till en solklar kandidat.
Alva Olsson.
Foto: Peter Holgersson.Årets manliga idrottare
Karl Walheim. Karl behöver ingen motivering. Karls prestationer och person talar för sig själv.
Karl Walheim.
Foto: Okänt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar