tisdag 27 november 2012

Ett vanligt styrelsemöte i november

Det organ i LiTHe Vilse som håller föreningen levande och ser till att alla roliga aktiviteter anordnas är styrelsen (i folkmun styret). Styret består av 6 Vilsare som byts ut inför varje läsår, och väljs av medlemmarna på valmötet varje vår.

Styret 12/13 ser ut som följer:
Ordförande: David Eriksson
Kassör: Jenni Simola
Sekreterare: Sofia Gustavsson
Festansvarig: Beata Falk
Träningsansvarig: Amy Rankka
Träningsansvarig: Henrik Tosteberg
Klicka här för att läsa mer om årets styre och tidigare års styren! 

För att fatta alla de viktiga besluten och organisera aktiviteter anordnas med jämna och ojämna mellanrum styrelsemöten, ofta belägna hemma hos någon i styret som vid värdskap också får i uppgift att bjuda på något att äta till de övriga nyss-kommit-från-långpass-medlemmarna i styret. 
Ordförande David bjuds på te efter maten av träningsansvarig Amy.

På ett styrelsemöte kan allt från WinterCuper, gyckel och tygmärken till ekonomiskt situation, träningsläger och maskeraden diskuteras. Det hör även mer till regel än undantag att plugg, skador och helgens Vinterstudio blir samtalsämnen.
Kassör Jenni och festansvarig Beata i samspråk.
Träningsansvarig Henrik väntar på te.

Efter mer eller mindre välutnyttjade mötestimmar skiljs mätta och belåtna styretmedlemmar åt för att återigen ägna sig åt vardagen (ofta bestående av plugg, skador och vinterstudio).

Är du sugen på att dels hjälpa till att driva och förbättra Sveriges största studentförening för orienterare och dels skaffa dig ett nytt gäng bra kompisar så ska du inte tveka att söka styret! Håll utkik i vår efter annonsering av valberedningen att nytt styre söks, eller skicka in en spontanansökan redan nu!


Sofia Gustavsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar