torsdag 8 november 2012

Välkommen till LiTHe Vilse-bloggen!

Välkommen till denna nystartade blogg som drivs av medlemmar i LiTHe Vilse!

Vilka är LiTHe Vilse? Vad är det? Hur, och varför?
LiTHe Vilse är en förening för studenter vid Linköpings Universitet med anor från 1970-talet. Det som är den gemensamma faktorn för alla medlemmar är att vi tycker orientering är en väldigt rolig sysselsättning. I vår förening samlas allt från landslagslöpare till nybörjare och mindre aktiva orienterare.
LiTHe Vilses logga.

LiTHe Vilse erbjuder någon form av träning nästan alla dagar i veckan, och förutom de goda träningsmöjligheterna har man som medlem i LiTHe Vilse också tillgång till de bästa festerna i hela Linköping! Varje läsår anordnas det ungefär 5 fester i LiTHe Vilses regi. Många av våra medlemmar ser dessa som höjdpunkterna under sin studietid!

Då medlemsantalet på senare år stadigt vuxit blir det fler och fler härliga orienterare att träna och umgås med i Linköping. I skrivande stund ligger antalet på runt 180 medlemmar vilket självklart är jätteroligt! Med denna siffra är vi den största studentföreningen för orienterare i Sverige. Denna blogg blir således ett hjälpmedel för oss i föreningen att förmedla till varandra och alla andra hur bra man har det som medlem i LiTHe Vilse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar